Březen, 2020
novinkanewsnouvellesnachrichtennotizia

Rodinná klinika GYNEM a její příběh

 

GYNEM IVF klinika byla založena jako ambulantní zdravotnické zařízení pro gynekologii a porodnictví se zaměřením na asistovanou reprodukci, tj. in vitro fertilizaci IVF a embryotransfer ET, pro české i zahraniční klienty. 

Název kliniky není náhoda

Název GYNEM vznikl jako slovní hříčka - GYNEkologie Mrázek. Dva lékaři - otec a syn - věděli, že dokáží být jednotný team a profesně se doplňovat. Skvěle fungovali od samého začátku a oba do spuštění projektu vlastního IVF centra vložili své zkušenosti.  

MUDr. Milan Mrázek, Ph.D., MBA

MUDr. Milan Mrázek, Ph.D., MBA, působí  na IVF GYNEM klinice jako vedoucí lékař a gynekolog. Na Karlově univerzitě v Praze se specializoval v oboru gynekologie a porodnictví a v r.2007 získal Atestaci v oboru Reprodukční medicíny. Zúčastnil se odborných stáží jako např. 6 měsíců v Tokiu se zaměřením na prenatální diagnostiku v r. 1993 a se zaměřením na in vitro fertilizaci a embryotransfer (IVF, ET) v r.1994. Mnoho let působil jako primář v Centru asistované reprodukce ISCARE IVF, Pronatal s.r.o. Celoživotní vzdělávání považuje za důležité. Své získané znalosti předává spolupracovníkům, na lékařských kongresech, účastní se klinických studií, je členem České gynekologicko-porodnické společnosti (ČGPS), České lékařské společnosti JEP, Rady Národní lékařské knihovny, ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology). 

MUDr. Martin Mrázek, MBA

MUDr. Martin Mrázek, MBA, vede a řídí IVF kliniku GYNEM s.r.o. a Medical Travel s.r.o. Po ukončení studií všeobecného lékařství na Karlově univerzitě v Praze v r.2009 absolvoval také MBA v r.2011.  Studoval a pracoval v Portugalsku, USA, Kanadě, a účastnil se výzkumu v Indonésii.  Stal se z něj úspěšný manažer a podnikatel. Rodinu považuje za ideální základ IVF centra, které má za cíl pomáhat lidem k tomu nejcennějšímu - vytvořit rodinu. Hrdě říká:  „V dnešní době plno klinik spadá pod velké investory a řetězce. My jsme stále v rukou zakladatelů. Zůstáváme rodinnou klinikou, jelikož chceme poskytnout skvělý servis, kde se budete cítit jako doma. Také víme, že kvalitu služeb dělají hlavně lidé, proto i zaměstnance máme za naší velkou rodinu.“ 

Gynem IVF centrum Praha

 

Myšlenka postavit zcela novou a moderní budovu pro IVF kliniku GYNEM se zrodila již v roce 2010, kdy MUDr. Martin Mrázek, MBA, založil společnost Medical Travel s.r.o. zaměřenou na medikální turismus. Významným zdrojem financí pro výstavbu této první IVF kliniky v ČR na zelené louce byl přísun velkého počtu klientů do Prahy ze zahraničí. Budova kliniky GYNEM je od základu navržená pro léčbu poruch neplodnosti. Prostory byly při stavbě přizpůsobené na míru potřebám oboru asistované reprodukce. Ve vlastní špičkové laboratoři se využívají nejmodernější dostupné technologie a vybavení. Být průkopníkem v technologiích a neustálé hledání technických hitů v oboru je misí majitelů. Klinika poskytuje nejmodernější metody léčby ženám, které se snaží otěhotnět a nabízí příjemné moderní prostředí vč. zahrady k relaxaci.   

Rodinná IVF klinika GYNEM tvoří rodiny 

Personál kliniky je jedna velká rodina se společnými cíli. Její členové jsou plni optimismu. Věří v dosahování úspěchů. Snaží se ve spolupráci s klienty týmovou prací vytvořit jejich rodinu. Každé nové úspěšné otěhotnění zaměstnanci kliniky prožívají s velkým nadšením. „V rámci našeho teamu máme výborné specialisty v oboru. Vždy si vybíráme do našeho teamu lidi, kteří jsou výborní jak po profesionální, tak i po lidské stránce.“, uvádí MUDr. Martin Mrázek, MBA, který je přesvědčen, že v lidech zapálených pro práci na jeho klinice je síla. Díky pozitivnímu přístupu personálu a s nejnovějším technickým vybavením dosahuje klinika své úspěchy.  „Jsme vážně hrdí na to, že jsme již provedli na naší klinice přes 2500 cyklů. I pro nás je to splněný sen, jak pomáhat tvořit rodiny. Věříme v plnou spokojenost našich klientů, kteří jsou součástí tohoto příběhu. O úspěchu kliniky hovoří  otevřeně i sami klienti, kteří se stali rodiči např. ve videu nebo článku.“, říká MUDr. Martin Mrázek, MBA.

Na závěr rozhovoru MUDr. Martin Mrázek, MBA, uvádí: „Našim cílem je stále zlepšovat naše služby. Kromě zvýšení úspěšnosti se také zaměřujeme na právní stránku celé léčby. Chceme nabídnout našim klientům maximální bezpečí v obou směrech.“

A toto vzkazuje těm, kteří váhají: “Nenechte se odradit neúspěchem. Důležité je věřit ve váš vysněný cíl a právě za tímto cílem si jít. Nevzdávejte to, i když tato cesta může být někdy velmi trnitá.“ 

Je jisté, že optimismus a víra je hybná síla pro ty, kteří by rádi vytvořili či rozšířili svou rodinu, ale nedaří se. Rozhodně by se neměli bát jít svému snu naproti.

Pro více informací a lepší představu, jak to na klinice vypadá, shlédněte kátké video.